Saturday, March 19, 2011

amien Dapat Member DSLR baru

SALAM ..
arinie amin mau cite yang amin dapat member baru dalam PHOTOGRAPHY .
amin mmg dah lame nak carik mem DSLR nie .
amin dari dulu minat nak jadi PHOTOGRAPHER . 
tapi tuh lhaa , 
x tercapai agii . amin pkai cam biase jea . tak mahal ponn . 
.
.
.
.
mem baru amin nie ole tahan aa baik . 
dy bg amin link2 DSLR nie sumee . 
dy ade masok kan amin kat group DSLR kat FB . 
maybe dari situ amin bole blajar macam2 tentang DSLR nie kan ?
INSYA-ALLAH .
.
.
.
.
dy bg katekate semangat kat aku . 
'boleh , cume kau kne slalu praktikkan n rjin MENCUBA . lamalama kau akan ok . believe me'
kowang tegok . baek kan dy ? hahah . nk tgok dy tak ?
hjap . mau upload dlu . hahah .
.
.
.
.
tgok aa dyy . bgaye ken ? ahah
nak tgok gmbr2 yang dy snap ? memng lawa2 ouh .
saked ati tgok . hahah . XD.
.
.
.
.
gambar menjala ikan . :).
.
.
.
.
gambar ie paling suke amin tgok . lawa GYLA . .
.
.
.
.
nie gmbr last skali amin tunjok . cantekkn ?
heheh .
.
.
.
.
lau mahu knl lebbih rapat ngan dyy .
g lhaa kat FB dy k ? apea blogger ? link ?
sabar lhaa ! hahah.
tuh link dy . sesape minat jadi PHOTOGRAPHER .
yg baru dalam bidang niee . tnye lhaa dy k ?
.
.
.
.
k lhaa . smpai inie saje . TUTOP kes , hahah .
BYEBYE :)

4 comments:

Siti Nurazlinda said...

Nadzli Azlan memang terbaek ! saya tabek spring sama dia. :)

AMIEN ^ ^ said...

siti : kite pon . hahah

Qiela meyy said...

amien , na join jgakk dalam group tuhh . smpy aty takk ajakk qiela kan :( nakk masokk nakk masokk .
plessshh amien :(

AMIEN ^ ^ said...

qiela : nk masok ? meh lerr . hahah

Amien Gedik ©